valentijn
besparen,  Geld

7x Hoe kan je besparen op Valentijnsdag?

Valentijnsdag vieren we massaal op 14 februari. De dag van de liefde! En liefde is niet in geld uit te drukken toch? Toch kan je Valentijn vieren EN besparen tegelijk!

Hoewel ik hier in het nuchtere noorden nog wel veel mensen tegenkom die helemaal niet aan Valentijn doen, moeten er toch aardig wat mensen wel meedoen. Dat baseer ik op de lange rijen bij de bloemist en alle prullaria die met hartjes en chocolaatjes in de folders staan overal. Laat staan de volle restaurants!

Wil je je geld liever aan het werk zetten voor jou? Of ben je blij als je de rekeningen kan betalen? Dan zijn deze tips voor jou!

  1. Klein cadeau, groot gebaar! Met een kleinigheidje kom je al heel ver. Het gaat er toch om dat je elkaar liefhebt en weer even elkaars waardering uitspreekt. Dat kan ook met een roos of een chocoladereep
  2. Kook thuis samen jullie lievelingsmaaltijd. Stuk goedkoper dan een restaurant! En dan ben je echt even samen, niet met allemaal andere mensen om je heen en een ober die je elke keer op het verkeerde moment stoort.
  3. Doe een lief kaartje in de lunchtrommel van je liefje. Of ergens waar je liefje het sowieso gaat vinden.
  4. Neem beide een vrije dag op en geniet van de tijd samen. Spreek af dat er geen ‘klusjes’ gedaan worden. De mogelijkheden zijn eindeloos om gratis dingen te doen in en om huis! Hoe vaak heb je nu een dag samen zonder dat je van alles moet regelen in het huishouden?!
  5. Gebruik kortingsbonnen en aanbiedingen voor cadeaus of uitjes. Misschien heb je nog wel een kaartje liggen voor een museum of dierentuin. Of gebruik eindelijk eens die restaurant cadeaukaart.
  6. Koop iets wat je Valentijn nodig heeft. Is het niet alleen commercieel en lief, ook nog bruikbaar!
  7. Of geef helemaal geen geld uit deze Valentijn en geef elkaar een dikke knuffel. Is helemaal gratis en de kachel kan een graadje lager als je aan het knuffelen bent 😉

Op deze manieren kan je Valentijnsdag zo inrichten dat het werkt voor JOU! Eh, jullie..

Net als je de andere aspecten in het leven zo kan inrichten dat het werkt voor JOU!

Waarmee verras jij je Valentijn dit jaar?

Liefs,

Elske

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *