Over mij

Welkom op mijn blog. Op de ‘over mij’ pagina vind je meer achtergrond in waarom dit blog is ontstaan.

Ik ben Elske. Ik ben gefascineerd door de vrijheid die geld kan bieden door financiële onafhankelijkheid. Mijn droom is om veel eerder dan de door de overheid voorgeschreven leeftijd met pensioen te gaan. Lijkt me geweldig!

Om alvast een voorproefje van dit vrije leven te leiden werk ik momenteel maar 24 uur per week in loondienst. De rest van de tijd werk ik aan mijn eigen bedrijf. Daar zie je onder andere hier het resultaat van. En ben ik

over mij. Karijn fotografie

Dit ben ik!

Foto door Karijn Fotografie

Ik lees graag boeken, blogs en luister ik podcasts over geld. Ook vind ik het leuk om over te praten. Er is een klein probleem. De meeste mensen praten niet of nauwelijks over geld. Terwijl het zo belangrijk is! Heb er maar eens zorgen over of te weinig van. Dan zit het gebrek aan geld en kennis over hoe je er mee om kan gaan je behoorlijk in de weg!

Daarom schrijf ik artikelen op dit blog. Als je toch meer wilt weten over geld, het optimaal inzetten voor jouw geluk en hoe je er beter mee om kunt gaan ben je hier aan het juiste adres.

Daarnaast geef ik 1 op 1 coaching als je echt wil zorgen dat je je doelen haalt en helemaal afgestemd op jouw situatie alles leert om vooral te genieten van het leven zonder geldzorgen. Dat gun ik je echt!

Al deze kennis mix ik met mijn passie voor reizen en avonturen met mijn bijen tot een levendig instagram-kanaal over mij meer persoonlijk. Dus ben je benieuwd naar de persoonlijke twist van deze geldzaken? Volg me dan vooral ook daar!

Ga je mee op reis?

Liefs Elske

[instagram-feed]