Vrijheid
Workshops

Geef je financieel vrije leven nu eens echt vorm!

Ik geloof niet in keihard werken om vervolgens vanaf je AOW overgelaten te worden aan het pensioenfonds en de AOW. Wat nu als dat vies tegenvalt? Of je dan inmiddels 70 bent? En als de regeltjes rondom je pensioen nu eens veranderen? (hint: dan doen ze)

Heb je dan je hele leven gewerkt om op nul uit te komen?

Dat kan anders! Niet werken tot 70 jaar maar ZELF kiezen wanneer je met pensioen gaat. Financieel vrij worden dus.

Ik geloof dat je financieel vrij kan worden terwijl de weg ernaartoe voldoening geeft. Zodat je zowel gelukkig bent tijdens de reis en als je eenmaal financieel vrij bent. Hierover ga je alles leren in de online training ‘Creëer je financieel vrije leven’.

We gaan uitstippelen wat een financieel vrij leven voor jou betekent. Daarna gaan we de cijfertjes in. Hoeveel geld heb je nodig voor dat leven? Ook kijken we naar je missie. Want wat zou mooier zijn dan financieel vrij worden terwijl je aan je levensmissie werkt.

En je doet het niet alleen. Samen met de andere deelnemers gaan we met elkaar brainstormen hoe jij je missie met je financieel vrije leven in harmonie kan brengen. Omdat mensen die je niet kent, mogelijkheden voor jou zien die je zelf allang had afgeschreven in je hoofd.

Even helder op een rijtje. Als je aan de slag gaat krijg je:

  • Jouw droomleven helder in je hoofd en op papier
  • Een route om naar je droomleven toe te werken
  • Alvast vrijer leven tijdens je route naar een financieel vrij leven
  • Inzicht in je inkomsten en uitgaven
Dit wil ik!

De training bestaat uit vijf modules. Bij elke module zitten video’s om je te begeleiden. Per module is er een werkboek om uit te werken.

Doe je mee? Ik gun het je echt!

Aanmelden gaat via deze link

Liefs,

Elske

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *